Finbexin jäsenilmoittautuminen on nyt auki

Finbex markkinapaikka aukeaa lokakuussa 2020!

 

Markkinapaikan säännöstö on nyt julkaistu kokonaisuudessaan ja voit ilmoittautua jäseneksi täällä. Kaikki säännöstön dokumentit löytyvät kootusti ja ajantasaisina versioina täältä.

 

Ennen kaupankäynnin aloitusta, järjestämme kaksi kaupankäyntijärjestelmän peruskäyttöön ohjaavaa yleistä webinaaria ti 15.9.2020 klo 09.00 – 11.00 sekä ti 29.9.2020 klo 09.00 – 11.00. Voit ilmoittautua webinaariin sähköpostitse viimeistään 2 päivää ennen webinaaria osoitteeseen info@finbex.fi. Mainitse ilmoittautumisessa osallistujien sähköpostiosoitteet ja kumpaan webinaariin kukin aikoo osallistua. Webinaariin lähetetään erillinen kutsulinkki lähempänä tilaisuutta.

 

Finbex-tiimi toivottaa kaikenkokoiset bioenergia-alan toimijat tervetulleeksi mukaan luomaan tulevaisuuden kauppapaikkaa!